De prijs van een ‘gratis’ logo

Joepie, het is zover! Na lange tijd twijfelen heb je eindelijk de knoop doorgehakt. Je gaat je eigen zaak beginnen. Of dat nu een biologisch theehuisje is of een diëtistenpraktijk. Wat je ondernemersdromen ook mogen zijn, onderschat de kracht van ‘een logo’ niet.

Voor je wildste ideeën om te zetten naar concrete businessplannen heb je een stevige portie lef nodig. Strooi daar nog wat doorzettingsvermogen overheen en alles komt goed. Want je hebt tenslotte een mooie checklist gemaakt. Ondernemingsnummer check. Boekhouder dubbelcheck. Nu enkel dat logo nog. Snel gemaakt, toch?

 

Gratis logo, klaar in minder dan een minuut

 

Even googelen op ‘gratis logo maken’ en wel 100 verschillende website beloven je een mooi logo. Gratis en voor niets en klaar in minder dan een minuut. Wat wil je nog meer? Bankroet zijn voor dat je zaak goed en wel gelanceerd is? Een goede grafisch ontwerper maakt niet zomaar een logo. Maar vertrekt altijd vanuit jouw waarden. Hij of zij denkt mee over wat je als bedrijf wilt uitstralen. Jouw bedrijfskrachten worden niet vertaald in een logo, maar in een volledige huisstijl. Van visitekaartjes tot folder. Nee, dat doet de ‘gratis-logo-website’ niet voor jou. Oohja, je doet het wel even zelf in Word of Paint. Hell no. Bye bye professionele uitstraling. Hallo faillissement.

 

 

De 9 verschillen tussen een ‘maak-een-gratis-logo-website’ en een grafisch ontwerper

 

Nog steeds niet overtuigd van het nut van een grafisch ontwerper? Ontdek dan hieronder de verschillen tussen een ‘maak-een-gratis-logo-website’ en een grafisch vormgever. Wedden dat je hierna nooit meer naar die ene ‘maak-een-gratis-logo-website’ surft?

 

(Krijg je de volledige afbeelding niet te zien? Klik dan even hier.)

 

verschil gratis logo website - grafisch vormgever